text.skipToContent text.skipToNavigation

Belkin draagbare draadloze lader + standaard WIZ003 terugroepingsformulier

Bedankt dat u een gewaardeerde klant van Belkin bent. Met dit formulier kunt u een restitutieverzoek indienen voor uw Belkin draagbare draadloze lader + standaard, WIZ003. Om het proces te versnellen, vult u het formulier in met alle gevraagde informatie en voegt u foto's van uw Belkin WIZ003 toe met het serienummer dat op het batterijpakket is afgedrukt.

Ga voor meer informatie over deze terugroepactie naar https://www.belkin.com/nl/support-article?articleNum=317696

Klant Informatie

Voer uw naam en contactgegevens in. Alle velden zijn verplicht. Zorg ervoor dat de informatie correct is, aangezien we deze zullen gebruiken om uw restitutie te verstrekken en indien nodig contact met u opnemen.

Productinformatie

Voer het serienummer en de aankoopdatum in voor uw Belkin draagbare draadloze lader + standaard WIZ003. Het serienummer bevindt zich op de achterkant van de accu. Als u de exacte aankoopdatum niet weet, selecteer dan de datum van vandaag. Als u meer dan één WIZ003 heeft gekocht, klikt u op Nog een product toevoegen voor elke volgende aankoop.

Icon Calendar
Nog een product toevoegen
`

Uw productfoto's bijvoegen en uploaden

Als onderdeel van het programma moet u foto's van de achterkant van de WIZ003-accu indienen met het modelnummer en serienummer. Dit is vereist voor alle inzendingen. Alle bijlagen moeten 5 MB of kleiner zijn.

Meerdere bestanden selecteren om te uploaden:

• Houd in Windows de Ctrl-toets (CTRL) ingedrukt en klik op elk bestand dat u wilt selecteren.
  • Houd op MacOS de Command-toets (⌘) ingedrukt en klik op elk bestand dat u wilt selecteren.
  • Tik op iOS op elk bestand dat u wilt selecteren.
  • Tik op Android op elk bestand dat u wilt selecteren en houd dit vast.

Dien uw verzoek

Bekijk uw formulier voordat u uw verzoek indient en zorg ervoor dat:

1. U heeft al uw gegevens correct ingevuld
  2. U heeft foto's geüpload met het modelnummer en serienummer van alle toepasselijke WIZ003-producten die u indient als onderdeel van dit programma.

Zodra u alles heeft geverifieerd, klikt u op de onderstaande knop Verzenden.

Ik erken dat Belkin bezig is met het terugroepen van het product en dat het onmiddellijk van de stroomtoevoer moet worden losgekoppeld en niet langer moet worden gebruikt. Ik zal het product op een veilige manier verwijderen in overeenstemming met de informatie die Belkin zal verstrekken.

Verzoek wordt verwerkt. Even geduld...

Inzendingsformulier voor productherroepingen van Belkin