Home | Help | Afmelden     Internetstatus:
Configuratie LAN
 
 
Internet WAN
 
 
 
Draadloos
 
 
 
Firewall
 
 
 
 
 
 
Hulpprogramma's
 
 
 
 
 
 

 Draadloos > Draadloze overbrugging
 
 
Wireless Bridging (Draadloze overbrugging) of Wireless Distribution System (WDS) wordt gebruikt om draadloze routers en accesspoints te verbinden voor de uitbreiding van een netwerk.


  1) De draadloze kanalen voor de router en het accesspoint moeten gelijk zijn.
2) De beveiligingsinstellingen (WEP) voor de router en het accesspoint moeten gelijk zijn.
3) Als de MAC-filtering ingeschakeld is, moet u de MAC-adressen voor het WLAN van de router en het accesspoint toevoegen zodat deze apparaten met elkaar kunnen communiceren.

  Draadloze overbrugging inschakelen. (door het inschakelen van deze functie kunnen andere accesspoints verbinding maken met dit accesspoint.)
  ALLEEN bepaalde accesspoints inschakelen om verbinding te maken. (Voer het draadloze MAC-adres of accesspoint in waarmee u verbinding wilt maken. Als u dit item niet aankruist, kan elk accesspoint verbinding maken. Let op: bij het onderling verbinden van accesspoints moet ten minste een ervan het MAC-adres van de andere uitzenden. Tip: u kunt het MAC-adres vinden met behulp van een site-overzicht op een draadloze-clientkaart.)
   
 

Mogelijkheid uitschakelen van draadloze CLIENT om verbinding te maken. (Gebruik deze functie alleen als het accesspoint uitsluitend dient om met andere accesspoints verbinding te maken.)