Hoe de firmware van de router actualiseren met behulp van de Belkin Monitor Software

Antwoord

De Belkin Router Monitor Software helpt u om de status van uw router te monitoren en de netwerkinstellingen te wijzigen. U kunt ook uw Router Monitor Software gebruiken om uw router en apps bij te actualiseren naar de nieuwste versie.

SNELLE TIP: Router producten hebben meerdere versies. Het model, het versienummer en het serienummer worden op een sticker op uw apparaat afgedrukt. Voor meer informatie over hoe deze informatie kunt vinden klik hier.

Volg de onderstaande stappen om te weten te komen hoe u dit kunt doen:

Stap 1:
Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Belkin Router Manager in het systeemvak van de computer. Als u gebruik maakt van een MacĀ®- computer het pictogram kan gevonden worden in de menubalk.

Windows

User-added image

Mac

User-added image

OPMERKING: Als u het Belkin Router Manager-pictogram niet kunt vinden, start u het van uw Windows Start-menu en zoek naar de Belkin Router Manager. Voor Mac, ga naar Finder > Applications > selecteer de Belkin map > en klik op het pictogram Belkin Router Manager.

Stap 2:
Selecteer "Check for Updates" (Controleer voor actualisaties) of "Update Available" (Actualisatie beschikbaar) uit het menu. De Belkin Update-venster verschijnt.

Stap 3:
Klik op Install Update (Actualisatie installeren).

U moet nu met succes de firmware voor uw router hebben geactualiseerd met behulp van de Belkin Monitor Software.