De Belkin N600 Dual-Band Plug-In Wi-Fi® Range Extender, F9K1122 draadloos installeren

Antwoord

Dit artikel zal u begeleiden bij het installeren van uw Belkin N600 Dual-Band Plug-In Wi-Fi® Range Extender, F9K1122 met behulp van draadloze verbinding. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u dit kunt doen.

Voordat u begint zorg dat u het volgende heeft:

• Uw draadloze router, naam van het netwerk (SSID) en draadloos wachtwoord. Als het een dual-band router is, zorg ervoor dat u de SSID en wachtwoord van biede banden heeft.
  • Een computer met een web browser.
Stap 1:
Steek uw range extender in een stopcontact die binnen het bereik is van het draadloos netwerk van uw router.

Image

Stap 2:
Met behulp van een Wi-Fi apparaat (bijv. laptop, tablet, smartphone), bekijk de lijst met beschikbare netwerken. Klik op Belkin.setup.

Image

Stap 3:
Open een web browser en voer in de adresbalk "http://Belkin.range" in en druk op [Enter].

Image

Stap 4:
Zodra u op de webgebaseerde opstartpagina van de Belkin N600 Dual-Band Plug-In Wi-Fi Range Extender bent klik op de knop Get Started (Beginnen).

Image

Stap 5:
Selecteer uw 5 ghz draadloos netwerk en klik vervolgens op Next (Volgende).

User-added image

Stap 6:
Wanneer u wordt gevraagd, voert u het wachtwoord van uw draadloos netwerk in en klikt u vervolgens op Next (Volgende).

User-added image

Stap 7:
Selecteer uw 2.4 ghz draadloos netwerk en klik vervolgens op Next (Volgende).

Image

Stap 8:
Klik op Create Extended Network (Creëer uitgebreid netwerk).

User-added image

U moet nu met succes uw N600 Dual-Band Plug-In Wi-Fi® Range Extender hebben geïnstalleerd.