De firmware van de Belkin F9K1015 actualiseren met behulp van de web gebaseerde opstartpagina

Antwoord

De firmware actualisatie van de Belkin Wi-Fi Range Extender, F9K1015 kan worden gedaan met behulp van de webgebaseerde opstartpagina. Volg de onderstaande instructies om te weten hoe.

BELANGRIJK: In dit artikel wordt uitgegaan van het feit dat uw apparaat al is verbonden met de Belkin Wi-Fi Range Extender.

Stap 1:
Open een webbrowser en typ http://belkin.range in de adres balk. Vergeet niet om http: // in te typen.

SNELLE TIP: U kunt ook 192.168.206.1 gebruiken om toegang te krijgen tot de webgebaseerde opstartpagina van de range extender.

Stap 2:
Onder Utilities (Hulpprogramma 's), klik op Firmware Update.

Stap 3:
Op de Firmware update pagina, klik op Check for Firmware Update (Controleer voor Firmware update).

Wacht terwijl uw range extender controleert voor nieuwe beschikbare firmware.

Stap 4:
Als de range extender een nieuwe firmware detecteert, download het bestand en sla dit op in uw computer.

Stap 5:
Zodra het bestand is gedownload, klik op Choose File (Kies bestand) en selecteer het firmwarebestand die u heeft gedownload.

Stap 6:
Klik op (Actualiseren).

Wacht terwijl uw firmware wordt geactualiseerd.

BELANGRIJK: Haal de stekker er NIET uit, schakel niet UIT of herstart de range extender tijdens de firmware actualisatie.

U heeft nu met success de firmware van uw range extender geactualiseerd.

Klik op de link om meer te weten over de Belkin Wi-Fi Range Extender, F9K1015.