Verbindingsproblemen met de range extender oplossen

Antwoord

U kunt uw Belkin N600 Dual-Band Plug-In Wi-Fi Range Extender, F9K1122 en uw Belkin Wi-Fi Range Extender, F9K1015 gemakkelijk installeren met behulp van de Belkin Setup. In het geval u problemen met de verbinding met uw range extender ondervindt, voer de volgende stappen uit voor probleemoplossing:

Niet in staat om de range extender aan te sluiten?

Als de Belkin Setup niet kan communiceren met uw range extender tijdens het installatieproces, controleer of het is IN geschakeld. In het geval dat u nog steeds geen verbinding kunt maken, reset uw range extender. Om dit te doen, houdt de reset knop van uw range extender voor tenminste 10 seconden ingedrukt en laat vervolegsn weer los.

OPMERKING: Resetting is een proces dat de instellingenen van uw range extender herstelt naar fabrieks instellingen. De locatie van de reset knop varieert afhankelijk van het modelnummer van uw extendermodel.

U kunt ook klikken op de onderstaande links als u uw range extender opnieuw wilt configureren om aan te sluiten op uw netwerk.

De Belkin Wi-Fi Range Extender draadloos installeren
De Belkin Range Extender, F9K1122 draadloos installeren

Niet in staat om verbinding met het draadloos netwerk te maken?

Er zijn verschillende factoren die problemen veroorzaken met draadloze verbindingen tussen uw range extender en uw apparaten. Het kan het gevolg zijn van fysieke obstructies of draadloze interferenties. Om meer te weten, klik hier.

De LED lichten aan de voorkant zijn indicatoren van netwerk connectiviteit. Voor meer informatie over de LED indicatoren van uw range extender klik op de onderstaande links.