De Belkin N600 Dual-Band Wi-Fi Range Extender, F9K1122 installeren met behulp van een Ethernet-kabel

Antwoord

Dit artikel zal u begeleiden bij het installeren van uw Belkin N600 Dual-Band Wi-Fi Range Extender, F9K1122 met behulp van een Ethernet-kabel. Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u dit kunt doen.

Voordat u begint zorg dat u het volgende heeft:

• Uw draadloze router, naam van het netwerk (SSID) en draadloos wachtwoord. Als het een dual-band router is, zorg ervoor dat u de SSID en wachtwoord van biede banden heeft.
  • Een computer met een web browser.
  • Een Ethernet-kabel.
Stap 1:
Sluit de range extender aan op uw computer met behulp van een Ethernet-kabel.

Image

Stap 2:
Steek de range extender in een stopcontact.

Image

Stap 3:
Schakel de Wi-Fi functionaliteit op uw computer uit.

Stap 4:
Open een web browser en voer in de adresbalk http://Belkin.range in en druk op [Enter].

OPMERKING: Als alternatief kunt u ook toegang krijgen tot de webgebaseerde opstartpagina met behulp van http://192.168.206.1.

Image

Stap 5:
Zodra u op de webgebaseerde opstartpagina van de Belkin F9K1122 bent klik op de knop Get Started (Beginnen).

Image

Stap 6:
Selecteer uw 2.4 GHz of 5 GHz draadloos netwerk en klik vervolgens op Next (Volgende).

Stap 7:
Wanneer u wordt gevraagd, voert u het wachtwoord van uw draadloos netwerk in en klikt u vervolgens op Next (Volgende).

Image

Stap 8:
Klik op Create Extended Network (Creëer uitgebreid netwerk).

Image

U moet nu met succes uw Belkin F9K1122 Range Extender hebben geïnstalleerd.