Een iPhone® en iPod® aansluiten met het draadloos netwerk

Antwoord

iPhone® en iPod® zijn veel gebruikten gadgets vandaag de dag. Dit artikel zal u begeleiden bij hoe u uw iPhone® en iPod® kunt aansluiten met het draadloos netwerk.

Voordat u uw iPhone® en iPod® aansluit met uw draadloos netwerk, zorg ervoor dat u de naam van uw draadloos netwerk (SSID), draadloze beveiligingsleutel of wachtwoord weet.

Stap 1:
Op het startscherm, tik op (Instellingen).

Stap 2:
Stel Wi-Fi in op ON (AAN).

Stap 3:
Selecteer de wireless network name (SSID) (Naam van uw draadloos netwerk (SSID)).

Stap 4:
Typ in de Password (Wachtwoord) en tik daarna op Join (Aanmelden).

Uw iPhone® en iPod® moeten nu draadloos aangesloten zijn met het netwerk.

OPMERKING: Als u problemen heeft met het aansluiten van uw iPhone® en iPod® op uw draadloos netwerk, klik hier.

Gerelateerde video’s: