Een iPhone® en iPod® aansluiten met het draadloos netwerk

Antwoord

iPhone® en iPod® zijn veel gebruikten gadgets vandaag de dag. Dit artikel zal u begeleiden bij hoe u uw iPhone® en iPod® kunt aansluiten met het draadloos netwerk.

Voordat u uw iPhone® en iPod® aansluit met uw draadloos netwerk, zorg ervoor dat u de naam van uw draadloos netwerk (SSID), draadloze beveiligingsleutel of wachtwoord weet. Klik hier voor meer informatie over het controleren van de draadloze instellingen van uw Belkin-router.

Stap 1:
Op het startscherm, tik op (Instellingen).

Stap 2:
Stel Wi-Fi in op ON (AAN).

User-added image

Stap 3:
Selecteer de Wi-Fi name(Wi-Fi naam) uit de lijst.

User-added image

Stap 4:
Typ in de Password (Wachtwoord) en tik daarna op Join (Aanmelden).

User-added image

OPMERKING: Als uw netwerk onbeveiligd is, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.

Uw iPhone en iPod moeten nu draadloos aangesloten zijn met het netwerk.

User-added image

Als u problemen heeft met het aansluiten van uw iPhone en iPod op uw draadloos netwerk, klik hier.

Gerelateerde video’s: