Een Android™ tablet en smartphone aansluiten op het draadloos netwerk

Antwoord

Android™-tablets en smartphones zijn vandaag de dag veel gebruikte gadgets op de markt. Beide apparaten ondersteunen de nieuwste draadloze technologieën zoals surfen op het internet, downloaden van bestanden en streaming video.

Klik op de onderstaande links om te weten hoe u een Android™ tablet of smartphone kunt aansluiten met het draadloos netwerk.