Een Mac®-computer aansluiten met een draadloos netwerk

Antwoord

Dit artikel zal u begeleiden bij het aansluiten van uw Mac®-computer met het draadloos netwerk.

Voordat u uw Mac® computer aansluit met het draadloos netwerk, zorg ervoor dat u de volgende informatie heeft:
  • Naam van uw draadloos netwerk (SSID)
  • Draadloos beveiligingssleutel of wachtwoord

SNELLE TIP: Klik hier om de draadloze instellingen van de router te controleren met behulp van de webgebaseerde opstartpagina.

Stap 1:
Klik op de Airport® pictogram en selecteer uw de naam van uw draadloos netwerk (SSID).

Stap 2:
Typ in het Password (Wachtwoord) van het draadloos netwerk en klik daarna op Join (Aanmelden).

Een pictogram voor de draadloos netwerk geeft aan dat u Mac®-computer draadloos is verbonden met het netwerk.

SNELLE TIP: Het verbinden met uw netwerk betekent niet altijd dat u al op internet bent aangesloten. Uw netwerk moet ingesteld worden voor internetverbinding. Als u problemen heeft met het internet, klik hier voor het oplossen van problemen.