Downloaden van de nieuwste stuurprogramma's of firmware van Belkin support pagina

Antwoord

Voordat u de firmware van uw router actualiseert, moet u de geactualiseerde firmware bestand van de Belkin support pagina downloaden en op uw computer opslaan. Zodat u het bestand later kan vinden, omdat u het bestand nodig heeft om de upgrade (Opwaardering) te voltooien. De onderstaande instructies zal u voorzien van gedetailleerde informatie over hoe dit te doen.

BELANGRIJK: Zorg dat uw computer een actieve internetverbinding heeft. Als uw computer is aangesloten op de router en kan niet online gaan, ontkoppel de computer van uw router en sluit deze rechtstreeks aan uw kabel- of DSL-modem.

Stap 1:
Ga naar de Belkin Support pagina en typ in het veld Enter model # het modelnummer van uw apparaat. In dit voorbeeld gaan we op zoek naar de downloads voor de F9K1102.

OPMERKING: U kunt klikken op de How do I find my model number? (Hoe vind ik mijn modelnummer?) link om te leren hoe u het modelnummer van het apparaat kunt vinden.

Stap 2:
Op de support pagina van het apparaat, scroll naar beneden van het scherm en onder de sectie Downloads, selecteer het bestand dat u nodig heeft.

User-added image

Stap 3:
Op de SUPPORT ARTICLE pagina klik op de Download link om het bestand die u nodig heeft op te slaan.

User-added image

OPMERKING: Downloadbare bestanden hebben verschillende bestandstypes. In dit geval ziet u een korte instructie over wat u moet doen als u uw Belkin-apparaat wilt bijwerken (zie voorbeeld hieronder).

User-added image

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan) als een dialoogvenster verschijnt.

Stap 5:
Selecteer de gewenste locatie voor het bestand: zoals het Desktop (Bureaublad), klik op de knop Save (Opslaan).
OPMERKING: Het is sterk aanbevolen om al uw gedownloade items op het bureaublad op te slaan om u te helpen om het bestand gemakkelijk te vinden. U kunt het bestand hernoemen om de identificatie gemakkelijker te maken. Voor Mac ®-computers, wordt deze automatisch opgeslagen in de map Downloads.

Een voortgangsbalk wordt weergegeven, met de status van uw download. Wanneer het downloaden voltooid is, klikt u op Close (Sluiten).

OPMERKING: Zodra het downloaden voltooid is, kunt u doorgaan met het actualiseren van het stuurprogramma of firmware van uw Belkin apparaat.