Het vinden van het model, de versie en het serienummer van uw Belkin apparaat

Antwoord

Voor het updaten (Actualiseren) van de firmware voor uw Belkin apparaat, voor het oplossen van problemen of product registratie moet u misschien zoeken naar het product model, versie en serienummer.  Deze bevinden zich meestal op een sticker op het product.  Echter, waar deze nummers zijn afgedrukt is afhankelijk van het type van product dat u heeft.

OPMERKING:  Het modelnummer wordt ook wel Part # van het product of apparaat genoemd.

Hieronder zijn de locaties van verschillende Belkin producten versie, model en serienummer.  Klik op de links voor meer informatie:

Routers
Network Adapters
KVMs
Thunderbolt Express Dock
NetCam
Range Extender
WEMO
Toetsenbord

OPMERKING:  Als uw product niet op de lijst staat en u kunt het productnummer, die op de sticker of op het apparaat zelf staat, niet vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Routers

Zoek voor de sticker op de onderzijde van het apparaat. De versie nummer begint met v of ver.  Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 van de router.

OPMERKING:  De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de router die u gebruikt.  Klik
hier om te leren hoe u de productnummers van de andere router kunt vinden.

SNELLE TIP:  Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Network Adapters

Zoek voor de sticker op de achterzijde van het apparaat.  De versie begint met v of ver.  Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 network adapter.

OPMERKING:  De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de Netwerk Adapter die u gebruikt.

SNELLE TIP:  Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

KVMs

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver.  Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 KVM.

OPMERKING:  De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de KVM die u gebruikt.

SNELLE TIP:  Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Thunderbolt Express Dock

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat.  De versie begint met v of ver.  Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 Thunderbolt Express Dock.

OPMERKING:  De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de Thunderbolt apparaat die u gebruikt.

SNELLE TIP:  Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

NetCam

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver.  Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 NetCam.

OPMERKING:  De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de NetCam die u gebruikt.

SNELLE TIP:  Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Extra Informatie

Range Extender

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver. Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 Range Extender.

OPMERKING: De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de Range Extender die u gebruikt.

WEMO

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver. Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 WEMO.

OPMERKING: De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van het WEMO product die u gebruikt.

SNELLE TIP: Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Hubs

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver. Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 Hub.

OPMERKING: De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de Hub die u gebruikt.

User-added image

SNELLE TIP: Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.

Toetsenborden

Zoek voor de sticker op de onderkant van het apparaat. De versie begint met v of ver. Als er geen versienummer staat na het modelnummer, dan heeft u een versie 1 toetsenbord.

OPMERKING: De onderstaande afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van de toetsenbord die u gebruikt.

User-added image

SNELLE TIP: Als u het productnummer op uw apparaat niet kunt vinden, controleer de verpakking of de buitenkant van de doos en zoek naar de barcode sectie en / of stickers.