Plaats:

De fabrieksinstellingen van de Belkin router gebruiken door middel van de resetknop

Antwoord

 

Het resetten van uw Belkin router kan uitkomst bieden als het apparaat niet naar verwachting werkt. Hou er wel rekening mee dat als u uw router reset, alle instellingen en configuraties die op uw router waren opgeslagen, verwijderd zullen worden. Dit betekent dat u de router opnieuw moet instellen.

BELANGRIJK: Voordat u met het resetten begint, adviseren wij u om eerst een back-upbestand te maken van de instellingen van uw router. Als u een back-up maakt hoeft u niet alle instellingen opnieuw handmatig in te voeren. Voor meer informatie over hoe u een back-upbestand van uw router maakt, klikt u hier.
 
OPMERKING: De locatie van de Reset knop kan variëren, afhankelijk van het model van uw router. In het onderstaande voorbeeld is de resetknop op de achterzijde van de router.
 
Stap 1:
Zoek de Reset-knop op uw router op. Terwijl de router is ingeschakeld drukt u de resetknop 15 seconden lang in.
 


Stap 2:
Wacht minstens één minuut voordat u de router opnieuw kan starten.
 
Uw Belkin router staat nu weer ingesteld op de fabrieksinstellingen. Hou er rekening mee dat door het resetten van de router ook de taal veranderd zal worden naar Engels of de taal die uw webbrowser gebruikt.

SNELLE TIP: Als uw router niet reageert zoals verwacht na gebruik van de resetknop, kunt u uw router opnieuw instellen met behulp van de webgebaseefde opstartpagina. Voor meer informatie klik hier.

 
 
Gerelateerde video's:

Setting up the Belkin router using an iOS device (Video) Setting up the Belkin router using an Android™ device (Video)
 
get adobe reader