De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord koppelen

Antwoord

BELANGRIJK:  Controleer voordat u het Belkin QODE-toetsenbord gebruikt, de Bluetooth®-apparaten, die eerder verbonden waren, loskoppelt.  Ook als de toetsenbordindeling van uw apparaat verschilt van die van uw hardware-toetsenbord, moet u de toetstaal wijzigen om de uitvoer te updaten.  Als u alleen de iPad® of de mobiele telefoon wijzigt, verandert het toetsenbord niet.  Voor meer informatie over hoe u dit op uw Android ™ -apparaat wilt wijzigen, klik hier.  Voor meer informatie over hoe u dit op uw iOS-apparaat kunt wijzigen, klik hier.

De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord is een alternatief voor het touch screen typen die u toelaat om met gemak te werken.  Met het gebruik van Bluetooth® technologie, kunt u het toetsenbord draadloos gebruiken.

Hieronder zijn de varianten van de Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord:
  • Belkin F5L151 (voor iPad Air®)
  • Belkin F5L178 (voor iPad Air® 2)
  • Belkin F5L149 (voor iPad® 4de & 3de generatie en voor iPad® 2)
Voordat u begint zorg ervoor dat u het volgende heeft gedaan:
  • U heeft uw iPad gemonteerd of geplaatst in de Belkin etui met toetsenbord.

User-added image

• U heeft de Belkin toetsenbord voor ongeveer 2.5 uur opgeladen voor het eerste gebruik.

User-added image

OPMERKING:  Het indicatie lampje zal tijdens het laden solide oranje zijn. De LED zal UIT gaan zodra het opladen gereed is.

Op de onderstaande installatie instructies was de iPad Air® 2 gebruikt.

Stap 1:
Plaats uw iPad Air 2 in de Belkin toestenbord om het AAN te zetten.

User-added image

SNELLE TIP:  Het loskoppelen van uw iPad Air 2 van de Belkin toetsenbord zal het toetsenbord UIT schakelen.

User-added image

Stap 2:
Op uw iPad Air 2, ga naar Settings (Instellingen) en tik op Bluetooth.

User-added image

Stap 3:
Schuif de Bluetooth knop naar de ON (AAN) positie.

User-added image

Stap 4:
Op uw Belkin toetsnebord, lokaliseer en druk gelijktijdig op de Fn en Pair User-added image toetsen.

Stap 5:
Na het drukken op de toetsen, de naam van de Belkin toetsenbord zal verschijnen onder DEVICES (Apparaten).  Tik op Belkin Ultimate Keyboard om aan te sluiten.

SNELLE TIP:  Als de naam niet in de sectie DEVICES (Apparaten) niet verschijnt, probeer nogmaals te drukken op de Fn + Pair toetsen op uw Belkin toetsenbord.

User-added image

Als uw iPad Air 2 toont dat uw Belkin Ultimate toestenbord Not Connected (Niet is aangesloten), tik op het pictogram User-added image.

User-added image

Tik op Forget This Device (Vergeet dit aparaat), tik op OK omte bevestigen en herhaal Stap 4 om nogmaals te koppelen.

User-added image

U moet nu uw Belkin QODE Ultimate etui met toetstenbord met succes hebben aangesloten.

User-added image

Gerelateerde artikel:

Belkin QODE™ Ultimate etui met toetsenbord - Veelgestelde vragen