De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord voor iPad (4th & 3rd gen) en iPad 2, F5L149 leren kennen

Antwoord

De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord voor iPad (4th & 3rd gen) en iPad 2, F5L149 biedt uitstekende duurzaamheid met behoud van een slank profiel. De Belkin F5L149 beschikt over grote, goed verdeelde sleutels om een laptop-achtige typervaring te leveren, waardoor u fouten minimaliseert en typsnelheid verhoogt.

User-added image

Belangrijkste kenmerken
  • Bluetooth® 2.0
  • Vouwen plat; Het toetsenbord is slechts 6,4 mm dun
  • Dun, lichtgewicht aluminium ontwerp weegt in slechts 411 gram
  • Drie kijkhoeken met precisie-houd magneten voor stabiliteit
  • 1 jaar beperkte garantie
  • Key travel: 1,6 mm
  • Key grootte: 14,15 mm x 14,15 mm
  • Key hoogte: 17,0 mm
  • Key opppervlakte: 199,9 mm2

• SoundFlow-ontwerp regelt het geluid van de iPad naar u, waardoor audio krachtiger en duidelijker wordt.

User-added image

• De langdurige levensduur van de batterij kunt u gebruiken voor maximaal 160 uur en tot 1.900 uur in standby-modus.

Inhoud van de verpakking

• Belkin F5L149
  • USB/micro-USB kabel
  • Gebruikershandleiding

Compatibilitiet

• iPad 3rd gen
  • iPad 2
  • iPad 4th gen
Als u wilt weten hoe u uw Belkin F5L149 kunt koppelen klik hier.