Het opladen van de Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord

Antwoord

Het opladen van de Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord is eenvoudig door de micro-USB te gebruiken. De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord varianten zijn de volgende:
  • Belkin F5L151 (voor iPad Air®)
  • Belkin F5L178 (voor iPad Air® 2)
  • Belkin F5L149 (voor iPad® 4th en 3rd generaties en iPad® 2)
Om het Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord op te laden sluit de ene uiteinde van de micro-USB-kabel aan op de Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord en sluit de andere uiteinde aan op een computer of een USB-muur-adapter. Zorg ervoor dat de kabel in goede staat is en biede uiteinden correct zijn aangesloten.

De LEDs van de Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord zal aangeven wanneer het tijd is om op te laden. De onderstaande lijst zal u begeleiden:
  • Als de batterij bijna leeg is: – Een amber LED knippert één (1) keer per seconde voor één (1) minuut.
  • Als het aan het opladen is:  – Een amber LED brandt (AAN) gedurende het opladen en brandt niet meer (UIT) als het opladen voltooid is.
SNELLE TIP: De Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord vereist ongeveer 2,5 uur opladen voor het eerste gebruik. Het toetsenbord zal na 10 seconden van inactiviteit in standby-modus gaan. Hiermee wordt voorkomen dat stroom van de batterij wordt afgetapt.

Voor informatie over de Belkin QODE Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord klik op onderstaande links,

De Belkin QODE Ultimate-etui met toetsenbord voor iPad (4th & 3rd gen) en iPad 2, F5L149 leren kennen