De batterijlevensduur van de Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord

Antwoord

De levensduur van de ingebouwde batterij van de Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord kan tot 160 uur tussen de ladingen naleven en duurt maximaal 1.900 uur in de standby-modus.

OPMERKING: Het toetsenbord zal na 10 seconden inactiviteit in de standby-modus staan. Dit voorkomt dat de batterij leeg gaat.

Het opladen is ook makkelijk met het Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord. Een amber LED zal gaan branden als het oplaad en wordt uitgeschakeld als het volledig opgeladen is. U kunt dit apparaat opladen met behulp van de meegeleverde micro-USB. Voor meer informatie over het opladen van de Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord klik hier.

Voor meer informatie over de ltimate-etui met geïntegreerd toetsenbord klik op de onderstaande links:

Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord - Gebruikershandleiding
De Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord leren kennen
Belkin QODE™ Ultimate-etui met geïntegreerd toetsenbord - Veelgestelde vragen