www.belkin.com/

Draadloze N+ router


Part # F5D8235ed4

Wilt u weten wat de pers zegt over de N+ router? Klik hier

USB-poort voor opslagapparaten:

De draadloze N+ router van Belkin is voorzien van een USB-poort voor het aansluiten van USB-opslagapparaten als externe harde schijven of flash-drives op het netwerk. Nu kunt u mediacontent en bestanden centraal opslaan op een USB-hardeschijf en delen met de op het netwerk aangesloten computers.

Milieuvriendelijk:

De N+ router maakt gebruik van energiebesparende Ethernet-poorten die tot wel 40% minder stroom verbruiken dan standaard Ethernet-poorten.

De innovatieve technologie die gebruikt wordt om energie te besparen, stelt automatisch de verbindingsstatus en kabellengte vast en zorgt ervoor dat het stroomverbruik hierop wordt afgestemd. De router biedt gebruikers tevens de mogelijkheid aan te geven wanneer de Wi-Fi-radiosignalen in- en uitgeschakeld moeten worden om nog meer energie te besparen.

Belkin helpt zo mee aan de bescherming van het milieu en zorgt ervoor dat onze klanten tegelijkertijd geld besparen.

N-technologie:

De N+ router is gebaseerd op de 802.11n 2.0-technologie die draadloos bereik in zowel grote als kleine woningen en kantoren mogelijk maakt. De N+ router biedt u de bandbreedte en snelheid die nodig zijn voor mediatoepassingen die grote delen van de bandbreedte gebruiken.

Gigabit-Ethernet-poorten:

Deze router is tevens voorzien van Gigabit Ethernet-poorten voor een bedrade verbinding die geschikt is voor applicaties die zeer intensief gebruik maken van de bandbreedte.

Snelheidsmeter:

De LED-snelheidsmeter geeft de downloadsnelheid van uw netwerk weer.

Beveiliging via drukknop:

Met een druk op de WPS-beveiligingsknop kunt u ervoor zorgen dat uw verbinding beveiligd is.

 

  • Energiebesparende Ethernet-poorten die tot wel 40% minder stroom verbruiken dan standaard Ethernet-poorten.
  • Verbindingsstatus en kabellengte worden automatisch gedetecteerd en het stroomverbruik wordt hierop afgestemd
  • Wi-Fi-signaalregelfunctie waarmee aangegeven kan worden wanneer Wi-Fi-radiosignalen in- en uitgeschakeld moeten worden om nog meer energie te besparen.

FAQ

Specs

 
UPC: 722868694671